Sok tejtermelő járt már előtted

A tejtermelők és gyümölcstermesztők sikereket érnek el

Nagyra becsült ügyfeleink jelentős része tejtermelők és gyümölcstermesztők egyaránt. Akár kis, akár nagy gazdasággal rendelkezik, a Farm Ice Creamnél világszerte elismert márkákat, széles körű támogatást és egyedi recepteket kínálunk, amelyek biztosíthatják az Ön sikerét.

A tejtermelők új piacokat hódítottak meg azzal, hogy saját teheneik tejéből és a mi kiváló minőségű alapanyagainkból, az IceDelite kipróbált és bevált receptjei alapján ízletes fagylaltot állítanak elő. Gyakran adnak hozzá helyi gyümölcsöket, hogy extra dimenziót adjanak az ízeknek.

Hasonlóképpen, a gyümölcstermesztők is kombinálhatják gyümölcseiket a helyi tejtermelőktől származó tejszínnel és tejjel, valamint a mi kiváló minőségű nyersanyagainkkal. A több mint 700 elérhető ízzel mindenki számára van valami, és készek vagyunk arra, hogy az Ön helyi alapanyagai alapján személyre szabott ízeket fejlesszünk ki.

Sok vállalkozó járt már előtted!

Nem számít a gazdaság mérete vagy a tehenek száma. A Farmfagylalt koncepció a kis- és nagygazdaságok számára egyaránt elérhető. Európa-szerte számos gazdálkodó ért már el anyagi sikereket azzal, hogy ízletes, főként természetes tanyai fagylaltokat és sorbeteket állítanak elő a saját gazdaságukból vagy a környékről származó tejből és gyümölcsből. Fontos megjegyezni, hogy ezt gyakran kormányzati szervek is támogatják.

Ön a következő sikeres tanyai fagylaltgyártó? Készen állunk arra, hogy támogassuk Önt az ízletes tanyai fagylalt előállításához vezető úton!

Termelők

|
"Önmagát eladó fagylalt"
|
''Csúcsminőségű fagylalt és igazán kiváló eredmény''
|
''Több mint 10 éve nagyon elégedettek vagyunk''
|
''Kézzel készített fagylalt egy vásárra''
|
"Amikor a fagylaltból pénz lesz"
|
"A jövő biztosított a következő generáció számára"
|
"Jó és jövedelmező befektetés"
|
"Nagyszerű munka, amit nagyon jól megfizetnek"
|
"Nagyszerű termék a saját tejünkből készült"

Mit mondanak vásárlóink a Farmhouse Ice Creamről

Főként természetes összetevőket használunk

2010-ben gazdaságunk egy fagylaltozóval bővült. A Farmház fagylaltja saját teheneink tejéből és tejszínéből készül. Főként természetes alapanyagokat használunk, a sorbet fagylalthoz pedig friss gyümölcsöket. Erre a célra külön helyiséget alakítottunk ki, és a fagylaltot a HACCP szabványok szerint készítjük.

Jeanne van Cleef

Cleefshoeve

Azonnal izgatott voltam.

Láttam az újságban a holland Farm Ice Cream cég hirdetését. Miközben úton voltam Hollandiába, hogy átvegyem az „Év fiatal gazdája” díjat, úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot a céggel. Megnéztem a berendezéseket és a termelést, és lelkesedéssel telve tértem vissza az írországi Waterfordba. Így született meg a Baldwin’s Farmhouse Ice Cream.

Thomas Baldwin

Baldwin’s Farmhouse Ice Cream

Most foglaljon időpontot

Már számos termelő megelőzött minket és felhívta szakértőinket. Ingyenes tanácsadást kínálunk, és teljes mértékben támogatunk abban, hogy saját gazdasági fagylaltját készítse saját tejből.