Skip to content

Sok tejtermelő gazdaság már sikeres

A termelők

Siker a tejtermelő gazdaságok és a gyümölcstermesztők körében

A tejgazdaságok maguk állítják elő a tejet a Farm Fagylalthoz, amelyet regionális nyersanyagokkal, például eperrel egészítenek ki.

Ügyfeleink többsége tejtermelő gazdaságok és gyümölcstermesztők. Mind a kis, mind a nagy gazdaságok profitálhatnak a világszerte védett Farm Fagylalt márka, valamint az átfogó támogatás, és az egyedi receptek előnyeiből.

Új piacokat nyithatnak meg a tejtermelő gazdaságok, ha a tejfeldolgozás új módját választják, és a mi alapanyagunkból fagylaltot állítanak elő akár helyi gyümölccsel készítve, kiegészítve IceDelite recept alapján.

Másrészt a gyümölcstermelők ugyanezt megtehetik, ha gyümölcseiket a helyi tejtermelő gazdaságokból származó tejjel és tejszínnel, valamint a mi alapanyagainkkal kombinálják. Sokféle fajta (700 +) áll rendelkezésre. Kérésre szakembereink személyre szabott receptet dolgoznak ki az Ön helyi elérhető alapanyagai alapján.

Nem számít a gazdaság mérete vagy a tehenek száma!

A kisebb vállalkozások is használják a Farm Fagylalt koncepcióját. Európa-szerte sok gazdálkodó már most pénzügyileg sikeres azáltal, hogy saját gazdaságából és/vagy helyi területéről származó tejből és gyümölcsből finom, nagyrészt természetes fagylaltot és sorbet jégkrémet állít elő. Vannak országok, ahol a fagylaltgyártást támogatja a kormány.

Ön a következő fagylaltgyártó a Farm Fagylalt nagy családjából?

Alapozza meg jövőjét a Farm Fagylalttal!

Amit vásárlóink mondanak a Farm Fagylaltról

Csak természetes összetevőket használunk

2010-ben üzletünket egy fagylaltozóval bővítettük. A Farm Fagylalt saját teheneink tejéből és tejszínéből készül. Csak természetes összetevőket használunk, a sorbet pedig friss gyümölcsből készül. Erre a célra egy termelő helyiséget alakítottunk ki. A fagylaltot a HACCP szabályok szerint állítjuk elő.

9 étterem 2 héten belül

A marketing tevékenységünk megkezdését követő első két hétben 9 éttermet tudtunk vásárlóként megnyerni. Azóta az ügyfelek száma rendkívül megnőtt. Több élelmiszerüzlet is árulja a fagylaltunkat. Gazdaságunk nagyon elszigetelt helyen van, és nagyon örülünk, hogy ez a nehéz helyzet nem akadálya a sikeres marketingnek.

Azonnal izgatott lettem

Láttam egy hirdetést az újságban egy Holland Farm Fagylalt gazdáról. Mialatt úton voltam Hollandiában, hogy átvegyem az Év Fiatal Gazdája díjat, úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot a céggel. Láttam a gépeket és a gyártást, és lelkesedéssel tértem vissza Waterfordba (Írország). Így jött létre a Baldwin’s Farmhouse Ice Cream.

A fagylaltkészítés gyönyörű munka
Back To Top