Tudja meg, hogyan segítheti a farmfagylalt a tejgazdaság növekedését

Üdvözöljük a Farm Jégkrém: az Ön partnere a sikeres tejtermelésben

A Farm Ice Creamnél megértjük azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyekkel az Önhöz hasonló tejtermelőknek nap mint nap szembe kell nézniük. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy átfogó támogatást kínálunk Önnek vállalkozása fejlesztéséhez.

Többéves tudásunkból profitálhat

A Farm Ice Creamnél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy partnerei legyünk a sikeres tejtermelés és a farmfagylalt-előállítás felé vezető úton. Együtt növelhetjük vállalkozását és elérhetjük céljait.

A saját farmfagylalt-koncepció támogatása már a korai szakaszban elkezdődik. Segítünk Önnek üzleti tervet készíteni, hogy világos képet kapjon arról, hogy mit kínál a jövő fagylaltgyártása.

1. Ingyenes helyszíni támogatás - A-tól Z-ig

Szakértői csapatunk eljön az Ön gazdaságába, hogy személyesen vezesse végig a folyamat minden lépésén, a farmi fagylaltgyártástól a marketingstratégiákig. Azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk az Ön sikerét

2. Ingyenes ismétlődő képzés, beleértve a marketingképzést is

A képzés a siker kulcsa. Ezért nem csak alapképzést, hanem ingyenes továbbképzéseket is kínálunk, beleértve a marketingképzést is, hogy Ön mindig naprakész legyen a legújabb trendekkel és technikákkal kapcsolatban.

3. Magasabb tejár

A tanyasi fagylalt lehetőséget kínál arra, hogy gazdasága további jövedelemhez jusson, ami magasabb tejárat és erősebb pénzügyi alapot biztosít családja és a jövő generációi számára.

4. Közvetlen kapcsolat a szakemberrel telefonon

Kérdése van vagy segítségre van szüksége? Szakértőinkkel közvetlenül telefonon is felveheti a kapcsolatot. Mindig készen állunk arra, hogy válaszoljunk kérdéseire és útmutatást adjunk Önnek.

5. Megbízható technológia - Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a tejtermelés és a farmfagylalt-előállítás területén. Megbízható technológiát és bevált módszereket kínálunk az Ön sikere érdekében.

Sikeres 18 európai országban.
Néhány ügyfelünk

Nézze meg, mit mondanak ügyfeleink a koncepciónkról

|
''Csúcsminőségű fagylalt és igazán kiváló eredmény''
|
''Több mint 10 éve nagyon elégedettek vagyunk''
|
''Kézzel készített fagylalt egy vásárra''
|
"Amikor a fagylaltból pénz lesz"
|
"A jövő biztosított a következő generáció számára"
|
"Jó és jövedelmező befektetés"
|
"Nagyszerű munka, amit nagyon jól megfizetnek"
|
"Nagyszerű termék a saját tejünkből készült"

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy ütemezze a DEMO-t azonnal

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy ütemezze a bemutatót azonnal. Készen állunk arra, hogy tovább segítsünk Önnek.