Skip to content

A Farm Fagylalt az Ön tejéből készül

Termelővé válni

A Farm Fagylalt a gazdaság saját fagylaltgyártásának köszönhetően nagyobb profitot és ezáltal biztonságot ad a családi gazdaságoknak

Szeretne a jövőben saját fagylaltot készíteni családi gazdaságában, saját tejtermeléséből?

Ez egy különösen vonzó mesterség, és a gazdák az IceDelite támogatásával nagyobb profitot, és ezáltal anyagi biztonságot érhetnek el a gazdaság saját fagylaltgyártásának köszönhetően. A Farm Fagylalt koncepciójával nagyon rövid időn belül sokkal magasabb árat kap a saját tejéért és/vagy gyümölcséért. Sok gazdálkodót támogattunk már abban, hogy sikeres fagylaltgyártóvá váljanak.

Sok gazdaság jövője szebbnek tűnik a Farm Fagylalt bevezetésével. Kíváncsi vagy, mit jelenthet számodra a Farm Fagylalt?

Gondoskodunk a gyártóhelység összes berendezéséről
Gondoskodunk a gyártóhelység összes berendezéséről

Gondoskodunk a gyártóhelység összes berendezéséről

A regionális alapanyagok képezik a Farm Fagylalt alapját

A regionális alapanyagok képezik a Farm Fagylalt alapját

Fagyis pohár töltése

Hamarosan árulnak majd Farm Fagylaltot?

Csomagolt Farm Fagylalt, rendkívül alkalmas a helyi szupermarketben való értékesítésre.

Csomagolt Farm Fagylalt, rendkívül alkalmas a helyi szupermarketben való értékesítésre.

Válogatás a Farm Fagylalt kínálatából

Válogatás a Farm Fagylalt kínálatából

Komplett megoldás a fagylaltgyártáshoz az Ön gazdaságában
A fagylaltgyártás alapját a helyben termelt alapanyagok képezik: tehéntej és/vagy gyümölcs

Képzelje el, hogy családi gazdaságában: saját fagylaltüzemében Farm Fagylaltot állít elő saját tehéntejéből, és más vidéki termékekből, például friss gyümölcsből.

A koncepció egyszeri beruházást igényel a fagylaltüzembe és a hozzá tartozó szolgáltatáscsomagba. Ezt követően teljesen önállóan fagylaltot készíthet, és élvezheti az előnyök egész sorát.

A saját fagylaltgyártás előnyei

Fagylaltgyártóként jogot kap arra, hogy védett márkanevünket kizárólag az Ön régiójában használja. Ön megtartja a független működés szabadságát, és ne feledjük a fagylaltgyártás nem egy nehéz fizikai munka. Ezen túlmenően az előnyök között találjuk a fagylaltgyártás átfogó támogatását is (pl. receptek kidolgozása, jogszabályok és marketing), így a fagylaltgyártói siker fenntarthatóbbá válik, és adott a növekedés lehetősége is.

A fagylaltkészítés fizikailag nem nehéz, és Ön teljes mértékben irányítja a gyártást.

Elégedett Farm fagylalt ügyfél

Számtalan értékesítési csatornával, mint pl.  élelmiszerüzletek, éttermek, rendezvények, és a saját udvari kávézójában fagylaltgyártóként sokkal nagyobb hozamot érhet el tejtermelőként. Még ma is belevághat a koncepcióba, és maga is elkezdheti a házi készítésű fagyi gyártását és forgalmazását.

A koncepció számos európai országban bevált. Épp ezért lesz sikeres Magyarországon is!

A gazdálkodók saját fagylaltüzemeik révén saját gazdaságuk bevételét növelik.Exkluzív értékesítési területet is kínálunk, hogy ott más fagylaltgyártó ne tudjon Farm Fagylaltot gyártani és kínálni.

Hogyan lehetek fagylaltgyártó?

Kíváncsi, hogy az Ön régiójában még elérhető-e a koncepció? Akkor lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen visszahívjuk a fagylaltgyár alapításának lehetőségeiről – itt találja a megfelelő gombot. Vagy hívjon minket a +31 (0) 13 820 0921 számon.

Bauernhof-Eis auf Facebook

Back To Top

Ich interessiere mich für die Eisproduktion

  Név*:

  Email*:

  Telefonszám*:

  Cím:

  Irányítószám, Helység:

  Az Ön üzenete:

  Kérjük jelezze felénk, hogy mikor szeretné elindítani a fagylaltgyártást, hogy időben meg tudjuk tervezni farmja fagylaltjának marketingjét.

  Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül.

  *Kötelezően kitöltendő mezők

  Wiederverkäufer

  Error: Contact form not found.