Fedezd fel a Örömöt a Saját Tejfeldolgozó Fagylalt Készítésében

Mint tejtermelő, minden gazdaságnak lehetősége van arra, hogy mit tegyen a tejével. A tejtermelők túlnyomó része nagy tejfeldolgozó vállalatoknak értékesíti a tejet. Nincs ezzel semmi baj, de tudtad-e, hogy saját előállítású tejjel több lehetőség is van? Ebben a blogban mindent megtudhatsz egy német családról, akik néhány évvel ezelőtt rájöttek, hogy több mindent is tehetnek saját tejükkel. Hogy mi ez, és hogyan valósították meg, mindent itt találsz.

Bevezetés a Gazdasági Fagylalt koncepciójába

Minden 2011-es Zöld Héten kezdődött. Apa, fia és anya meglátogattak egy másik tejtermelőt, aki már elkezdte saját Gazdasági Fagylaltjuk előállítását. Ennek a látogatásnak és jó megbeszéléseknek köszönhetően a család úgy döntött, hogy ők is befektetnek a Gazdasági Fagylalt koncepciójába.

Ahhoz, hogy Gazdasági Fagylalt termelővé válj, bizonyos elővigyázatossági intézkedéseket kellett tenni. A Gazdasági Fagylalt előállítása sok mindent magában foglal. Természetesen a családnak már megvolt a legfontosabb összetevő: a tej, de ez nem az egyetlen dolog, amire szükség van a termeléshez. Termelési területet kellett kialakítaniuk, berendezést vásárolniuk, és megfelelő konyhai eszközöket kellett beszerezniük.

A Gazdasági Fagylalt koncepciója

Hogyan kezdj el Gazdasági Fagylaltot gyártani?

Mint ahogyan a család is megjegyzi: „A Gazdasági Fagylaltot nem egy kis konyhai géppel készítik, ahogyan sokan gondolják.” „Ahhoz, hogy Gazdasági Fagylaltot állítsunk elő, valóban szükség van bizonyos berendezésekre és termelési területre.” A család támogatására és segítésére az egyik szakértőnk elutazott a gazdaságba, hogy képzést nyújtson.

Miután munkatársunk megismertette a családot a termelési folyamattal, elkezdtek termelni. Jelenleg a Gazdasági Fagylalt termelést négy munkatárs támogatja, és egy ötödiket keresnek, mert a kereslet folyamatosan nő. A Gazdasági Fagylalt természetes termék, és sokkal ízletesebb, mint a szupermarketekben kapható fagylalt.

A Gazdasági Fagylalt termelésének kezdete

A család különböző ízei és értékesítési pontjai

A termelés kezdete óta a család 33 különböző fagylaltízt állított elő. Olyan ízekkel, mint a joghurt-narancs, eper, vanília és csokoládé, hogy csak néhányat említsünk. Nem minden íz mindig kapható, ami változatossá teszi a kínálatot. Ráadásul a család különféle ízeket is előállít azoknak az embereknek, akik allergiásak.

A különféle fagylaltízek mellett a család fagylalttortákat is készít megrendelésre. A család a Gazdasági Fagylaltját különböző csatornákon értékesíti, ideértve a szupermarketeket, fesztiválokat, kiállításokat és saját fagyizójukat is. A Gazdasági Fagylalt kicsit drágább, mint a szupermarketekben kapható fagylalt, de a fogyasztók természetes és teljes ízét kapják cserébe. Észreveszik, hogy a vásárlók biztosan hajlandók kicsit többet fizetni a Gazdasági Fagylaltjuk minőségéért. Minden előny felett a család különösen élvezi a Gazdasági Fagylalt gyártását, és elégedettek a váltással.

A család különböző ízei és értékesítési pontjai
Szeretnél többet tudni a termelőinkről? Ne hagyd ki a többi siker történetünket, mint például a lent-szászországi család történetét, vagy az üzletet, amely saját szundákat készít. Szeretnél közvetlenül beszélni egyik szakértőnkkel, vagy ingyenes bemutatót kérni? Fordulj hozzánk, és szívesen segítünk neked.