Skip to content

Farm Fagylalttal garantáltan sikeres lehet

Farm Fagylalt koncepció

Európa legnagyobb fagylaltgyártó lánca partnerségbe lép Önnel

 Farm Fagylalt – A tejből való nagyobb hasznot hajtó koncepció.az IceDelite tapasztalt szakemberei által kidolgozott koncepció. Egyedülálló lehetőséget kínál a speciális fagylalt értékesítésére az Ön régiójában. A koncepció olyan európai tejtermelők és gyümölcstermesztők számára ideális, akik ízletes fagylalt és sorbet termékekkel szeretnék bővíteni termékpalettájukat.

A Farm Fagylalt koncepcióban a berendezések széles skáláját biztosítjuk vállalkozása elindításához. Ha az Ön régióját még nem foglalja el egyik gazdánk sem, akkor része lehet Európa legnagyobb fagylaltgyártó láncának.

A Farm Fagylalt különféle sikeres termékeket kínál

Farm Fagylalt – A tejből való nagyobb hasznot hajtó koncepció. termékeinket élelmiszerüzleteknek, éttermeknek és sok más fagylalt viszonteladónak szállítjuk. A koncepció megfelelő csomagolással rendelkezik minden piac számára, amely a kisfogyasztóktól a nagyfogyasztókig terjed. Ennek eredményeként az egyik legjobb és leginnovatívabb fagylaltkoncepcióból személyre szabott opciókkal szolgálhatja ki a környék összes ügyfelét.

Handijs van Boerderij-ijs verkocht op een evenement als een muziekfestival

Fagylalt tölcsérből

Tölcséres fagyi a Farm Fagylaltalból a gazdasághoz közeli kávézókban, vagy a tejtermelő saját vendéglátó egységében, esetleg régiós rendezvényeken és fesztiválokon is.

Fagylaltkehely

A Farm Fagylalttal készült fagylaltkehelyek számos európai étterem étlapján szerepelnek.

Abgepacktes Sahne-Eis im Supermarkt

Csomagolt fagylalt

Csomagolt fagylalt a helyi élelmiszerüzletben is megtalálható különféle méretben, például: 100 ml és 500 ml.

Petit fours, luxe gebakjes geproduceerd m.b.v. het ijsconcept Boerderij-ijs

Fagyis sütemények & Petits Fours (kis falatnyi sütemények)

A fagylaltozókban, csemegeüzletekben vagy az élelmiszerüzletben találhat mennyei fagyis süteményeket és Farm Fagylaltokat.

A Farm Fagylalt egy kulcsrakész projekt

Az IceDelite sok gazdálkodó számára lehetővé teszi a Farm Fagylalt – A tejből való nagyobb hasznot hajtó koncepció. gyártást.

A koncepció körülbelül 20 éve létezik, és sokkal több, mint a fagylat üzem felszerelésének biztosítása. Az évek során a koncepció kulcsrakész projektté nőtte ki magát. Minden nap átadjuk szakértelmünket és hatalmas tapasztalatunkat a fagylaltkészítés terén. Ez magában foglalja a terméktechnikai ismereteket, de a jogi szempontokat és a kereskedelmi know-how-t is. Minden vásárló több mint 700 receptet kap, emellett folyamatosan új fagylaltfajtákat fejlesztünk, együttműködve a legjobb európai éttermekkel.

Fagylalt pultok, fagylaltos furgonok, csomagolóanyagok és még sok más is szerepel a koncepcióban. Marketing (képzés) területén, valamint banki tárgyalásokon is támogatjuk Önt. Szakképzett munkatársaink segítenek Önnek a működési terv elkészítésében.

A Farm Fagylalt koncepció előnyei

  • Több profit vállalkozása számára
  • Tiszta és reális kép a várható forgalomról
  • Saját technikusaink egész Európára kiterjedő szolgáltatása, valamint tapasztalt fagylaltkészítők átfogó támogatása az Ön gazdaságában
  • Európa-szerte ismert és elismert márka
  • Kockázatmegosztás a termékek diverzifikációján keresztül
  • A független működés szabadsága
  • Exkluzív értékesítési terület

A Farm Fagylalttal független marad

A Farm Fagylalt lehetőséget kínál arra, hogy sikeres legyen egy olyan koncepcióval, amely különböző országokban bevált. A koncepció egy független vállalkozó szabadságát biztosítja egy jelentős nemzetközi márka támogatásával és tapasztalatával.

A biogazdaságok is profitálhatnak a fagylaltból

A biogazdaságok számára a kiterjedt hagyományos kínálat mellett tanúsított bio választékkal is rendelkezünk. Tehát, ha Ön biotejet termel, üzleti ötletünket is felhasználhatja nyereségének növelésére és bevételi forrásának diverzifikálására. 1999 óta rendelkezünk bio minősítéssel.

Europäisches biologisches Qualitätszeichen

Piaci jelenlét

Piaci jelenlét Farm Fagylalt Európában

A Farm Fagylalt sok európai országban sikeres, és folyamatosan bővül. A térképen a beszínezett országokban látható, hogy hol gyártanak már fagylaltot a gazdák.

 

Ez nem jelenti azt, hogy az ország minden régiója már foglalt. Minden ügyfél saját exkluzív értékesítési területet kap.

Kíváncsi, hogy az Ön régiója elérhető-e még?

Keresse fel gyorsan valamelyik értékesítési tanácsadónkat: +31 (0)13 820 0921 vagy írjon nekünk E-mail-t.

A koncepció még több gyártási lehetőséget kínál

A fagylalton kívül a Farm Fagylalt koncepcióval változatos termékeket készíthet és értékesíthet. Az alábbiakban áttekintést talál ezekről a lehetőségekről.

Soft-Eis
Soft-Eis
Melkflessen Groen en Blauw
Melkflessen Groen en Blauw
vruchtenmelk 0.5 liter
chocolade melk
anglaise vruchtenmelk
Granite-machine van Boerderij-ijs
advocaat en advocaatpoeder
advocaat en advocaatpoeder
advocaat in glas met advocaatpoeder
Back To Top