Skip to content

Fagylaltgyártásának és marketingjének intenzív támogatása garantált

Támogatás

A fagylaltgyártás elindítása egy jó üzleti tervvel kezdődik

A Farm Fagylalt gyártás beindítását leegyszerűsíti maga a koncepció. Az Ice Delite szakértőinek szakértelme lehetővé teszi, hogy átfogó támogatást nyújtsunk a gazdálkodóknak. A jó kiindulási pozíció elengedhetetlen az elején, de a jó jövőkép még értékesebb. Éppen ezért a támogatás az üzleti terv elkészítésével kezdődik. Szakértőink az évek során széles körű ismereteket szereztek a fagylaltpiacról. Tudjuk, hol rejlenek a lehetőségek, és jó irányba terelhetjük az új fagylaltgyártást.

Ezért kezdődik a koncepció támogatása már a korai szakaszban. Segítünk elkészíteni egy üzleti tervet, hogy tisztán láthassa, mit kínál a fagylalt készítés jövője.

Hamar rá fog jönni, hogy a fagylaltgyártás nagyon sikeres lehet jó irányítás mellett. Itt is szívesen segítünk.

A Farm Fagylalt segít az üzleti terv elkészítésében, hogy megkönnyítse a fagylalt biznisz elindítását
Szívesen megmutatjuk, hogy mit lehet keresni a saját fagylaltgyártással.

A jól megalapozott üzleti terv a siker alapja, amiből elsősorban Ön, mint ügyfél, és mi is mint a koncepció készítői profitálunk. Az üzleti tervet arra is használhatja, hogy finanszírozást kérjen, ezzel megkönnyítve az üzlet elindítását.

Szenvedélyes fagylaltspecialisták segítenek vállalkozása működtetésében.

A képlet egyszerű: a vállalkozás elindítása az első lépés, utána jól kell működnie és nyereségessé kell válnia. Itt is számíthat támogatásunkra.

A koncepcióban különböző képzési pontok szerepelnek. Külön költség nélkül képezzük ki Önt és munkatársait a saját gazdaságában. Megtanul mindent, amit tudnia kell ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen. Fagylaltgyártási képzéssel kezdődik a törvényi előírásokon belül. Természetesen a higiénia az első helyen áll.

Wir arbeiten Sie ausführlich ein in die Herstellung verschiedener Eisprodukte ein. Danach stellen Sie selbständig Eis her.

Élelmiszertechnológusaink minden szükséges címkézési előkészítést már elvégeztek, így nem kell aggódnia. Ingyenes marad a régióra szabott fagylaltfajta vagy fagylalttermék fejlesztése is. Vannak különleges kérései az új fagylalt ízekre vonatkozóan? Mondja el nekünk, és mi szívesen segítünk.

Profitáljon a fagylaltpiaci ismereteinkből

Az európai fagylaltpiacot már évek óta ismerjük. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy aktív támogatást nyújtsunk a jégkrém értékesítésében az Ön régiójában. Marketing tréningünkön lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan lehet új ügyfeleket találni és sikeressé tenni a vállalkozást. Ha további támogatásra van szüksége, azt ingyenesen biztosítjuk. Nem kell éves licencdíjat fizetni a Farm Fagylalt koncepcióban való részvételért.

Farm Fagylalt gyártóként Ön is profitál a jól ismert márkából, amely számos díjat kapott.

Szakértői segítség

Szakértőink napi 9 órától délután 16:30-ig minden kérdésére készséggel állnak rendelkezésére.

Jól felszerelt webáruház

Webáruházunkban a nap 24 órájában rendelhet. Ha 12:00 óra előtt rendel, a rendelést még aznap elküldjük.

Ingyenes marketing tanácsadás

Marketingszakértőnk ingyenesen jön Önhöz, hogy megmutassa, hogyan szerezhet több ügyfelet.

Fagylaltgyártás támogatása

Fagylaltkészítőink szívesen beszélgetnek Önnel az új fagylaltfajták fejlesztéséről. Ingyenesen házhoz jövünk.

Back To Top