5 ok, miért érdemes a gazdáknak elkezdeni a megépített tanyai tejtermékek, mint a tej felhasználásával készült falusi fagyi gyártását

A Tanyai Jégkrémnél jó helyen jársz, ha új módot keresel vállalkozásod bővítésére. A Tanyai Jégkrémnél több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a saját tehéntejünk felhasználásával készült fagylalt gyártásában. Szakértő csapatunknak tapasztalata van különböző méretű tejtermelőkkel és gyümölcstermelőkkel való együttműködésben. Ez azt jelenti, hogy az ismereteinkből és tapasztalatainkból profitálhatsz, amikor elindulsz a Tanyai Jégkrém koncepciójával. De miért érdemes választanod a Tanyai Jégkrém koncepciót? Ebben a blogban 5 okot fogunk megadni arra, hogy miért érdemes neked is a Tanyai Jégkrém gyártását választanod. Olvass tovább, hogy többet megtudj, és kérj egy ingyenes demót ma!

1. Széles körű támogatás tapasztalt cukrászoktól

Amikor úgy döntesz, hogy elkezded a Tanyai Jégkrém koncepcióval, nem vagy egyedül. Szakértőink több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek a fagylalt gyártásában. A gyártási folyamat kezdeti szakaszában intenzív támogatást kapsz tőlünk. A csapat segít neked a gyártási folyamat teljes beállításában. Például kínálunk képzést és segítünk a gyártás beállításában. Még akkor is, ha kérdéseid merülnének fel a Tanyai Jégkrém gyártása közben, mindig felveheted velünk a kapcsolatot a támogatási vonalon.

Unterstützung-erfahrener-Eismacher-auf-dem-Bauernhof-Eis

2. Több profit a vállalatodnak

A Tanyai Jégkrém koncepció nem csak egy bevált koncepció a meglévő termelők számára, hanem több bevételt is hoz a vállalatodnak. A tej kilogrammonkénti árának ingadozása miatt nehéz stabil bevételt elérni számodra és sok más tejtermelő számára is. Ez a bizonytalanság gyakran veszélyezteti a gazdaság jövőbeli kilátásait. A Tanyai Jégkrém gyártásával új lehetőséged nyílik bevétel generálására és a gazdaságod stabil és biztonságos jövőbeli kilátásainak biztosítására. Mivel a Tanyai Jégkrém többszörösét hozza meg kilogrammonként a tejnek, mint maga a tej.

produktionsraum-gewinn-unternehmen-eis-cream

3. Egy széles körben ismert és tisztelt márka Európa-szerte

Több mint 25 éve a Tanyai Jégkrém gyártása a szenvedélyünk. Ezen idő alatt egy olyan márkát építettünk, amelyet már több mint 19 országban értékesítenek. Amikor Tanyai Jégkrém gyártóvá válsz, nem csak a gyártásban támogatunk, hanem profitálhatsz a Tanyai Jégkrém márkafel.

Berühmt-ausgezeichnetes Marken-Europa-Bauernhof-Eis

4. 950-nél több recept és fagylalttermék elérhetősége

Termelőink hozzáférést kapnak az évek során felhalmozott kiterjedt tudásunkhoz. Ez magában foglalja szakértőink által nyújtott képzéseket és segítséget a gyártási terek felállításában, de ennél többről is szól. Több mint 950 különböző fagylalt receptet kap, hogy saját Tanyai Jégkrémét gyárthassa. Van ötlete új ízekre vagy más termékekre? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen felfedezzük a fejlesztési lehetőségeket együtt Önnel!

950-Empfänge-Bauernhof Eiscreme

5. Kockázatmegosztás különféle termékeknek köszönhetően

A Tanyai Jégkrém egyik legnagyobb előnye a kockázatok diverzifikálása vállalatod számára. Általában a tejetermelés hozamára támaszkodsz, amely az utóbbi években csak csökkent. A Tanyai Jégkrém gyártásával nemcsak új terméket kapsz, hanem több új értékesítési csatornát is megnyitsz, ahol értékesítheted a Tanyai Jégkrémedet, például éttermekben, szupermarketekben vagy saját fagylaltos kocsidban.

 

risikostreuung-vielfältige-erzeugnisse-kuh

Kíváncsi vagy a Tanyai Jégkrém lehetőségeire, vagy további információkat szeretnél arról, hogy mit tehetünk érted? Akkor lépj kapcsolatba velünk, és örömmel látogatunk el hozzád.